Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, May 17, 2012

PROGRAMA #024 (16-05-2012)



ASSASSIN és una banda alemanya sorgida dins de l'onada thrasher alemanya de la segona meitat dels 80's. En una primera etapa van gravar dos llarga durada, "The upcoming Terror" (1986) i Iterstellar Experience" (1988). Aquest últim àlbum és el que ocupa l'espai del Disc del Dia en la present edició dels postres Jocs Metàl•lics. Aquest va ser últim àlbum de la seva primera etapa on ens mostren un thrash metal molt en la línia de l'època de quan va ser editat amb influencies dels primers Exodus. 


Avui tornem a la mitologia, en concret a la nòrdica i de la mà d'un clàssic del Hard Rock, BLACK SABBATH i el seu treball TYR amb Tony Martin a les veus. No és un dels seus àlbums més celebrats, bàsicament per no estar ni Ozzy ni Dio però te un encant especial i la feina dels seus cantant, penso que és molt bona. 
TYR és el déu de la guerra i batalla en la mitologia nòrdica,descrit com l'home d'una sola mà. Segons l'Edda Major és fill del gegant Hymir i de Frilla, i l'Edda Menor (Col•lecció de poemes èpics de la mitologia nòrdica) el descriu com a fill d'Odín i de Frigg. Se'l representa amb una sola mà, ja que l'altra li fou arrancada pel llop Fenris quan els déus intentaren lligar-lo.

   

 Disc del Dia: 
Assassain “Interstellar Experience” SteamHammer
Baka
Abstract War
A Message to Survive 

Depressive Reality “Las Sombras” Nice To Eat You Rec. 
Corrupt “Silence Equals Death” Blood Harvest Prod. 
Rhino “Breed the Chosen One” Oidos Sordos 
Entropia “Konjur de Creació” Voliac / Anarkosatanisme Rec. 
Black Sabbath “Tyr” I.R.S. 
Grotte “From My Veins” Negra Nit Distro

Descàrrega:


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...