Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, May 10, 2012

PROGRAMA #023 (09-05-2012)



El protagonista de l'edició d'avui és el compilat anomenat "Hell on Earth", editat el 1983 per Music From Nations . Un tipus d'edició habitual en l'època que servia com eina promocional de les noves bandes i edicions per part de les discogràfiques (Ah!!!!! El mon de la música sense Internet!!!!).
En aquest treball, i en altres similars, trobem tota una serie de bandes que formaven la pedrera musical del moment i que el temps els hi va deparar sorts diverses. En el disc que ens ocupa avui hi ha joves bandes consolidades avui dia com a pilars bàsics del metall actual (METALLICA, MERCYFUL FATE, MANOWAR, VIRGIN STEEL) i altres que s'han quedat a mig camí o amb una carrera discreta (TALAS, ROX, BATTLEAXE, TANK, RATT).
Aquest és el Disc del Dia de la present edició dels nostres jocs metàl•lics.


Tornem a la historia de la mà dels Cristalmoors i el seu tema "Belum Cantabricum".
Es coneix amb aquest nom als enfrontaments entre el Imperi Romà i les tribus càntabres i asturs al nord de la península ibèrica entre els anys 29 i 19 abans de la nostra era.
Aquests representaven la culminació de la conquesta de tot el territori peninsular després d'un llarg període d'enfrontaments i guerres. Va ser l'única operació dirigida personalment per Cèsar August pel que la seva ressonància va anar més enllà de la militar proporcionant bons rèdits polítics al seu protagonista, a part, és clar, dels econòmics per a l'Estat.

Més info:



Disc del Dia:
Hell on Earth – Music For Nations
Battleaxe “Ready to Deliver”
Rox “Love Ya Like a Diamond”
Virgin Steel “Danger Zone”

Intoxxxicated “Beware the Metal” Sade Rec.
Funeral Whore “Step Into Damnation” Chaos Rec.
Maleficarum “Maleficarum” Artes Negras Prod.
Eterna Penumbra “Nuestra Vacia Existencia” Egg of Nihilism Prod.
Cauchemar “La Vierge Noire” Nuclear War Now!
Crystalmoors “Antiquam Exquirite Matrem” Blood Fire Death Prod.

Descàrrega:


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...