Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Friday, June 15, 2012

PROGRAMA #028 (30-05-2012)




Hermafrodit és el projecte personal de Tomáš Zavadil iniciat al 1992 on va desenvolupar tot una serie de composicions electròniques de só estrany barrejant un munt d'estils tals com drum´n´bass, breakbeat, industrial, ambient o crossover/grind amb líriques centrades en ginecologia, arquitectura o enginyeria de mines.
També hi ha una segona versió de la banda en la qual Tomáš Zavadil conjunta una formació per endinsar-se en el terreny del death grind amb un munt d'afegits tan experimentals com electrònics i fins tot petites dosis de noise.

El disc que ocupa la secció de Disc del Dia és el treball "Obráběn a mnohonásobně rozčtvrcen v zajetí ozubených kol" editat l'any 95 on trobem 12 temes on despleguen un death metal amb tocs grind i death 'n' roll en els desenvolupaments més llargs i grind en els més curts, però sempre amb el regust experimental que tan li agrada al seu lider.

Més info:


SANGUIS IMPEREM i el seu tema "Red is the color of the Gods" ens obre les portes de la secció Mitologia vista des del Metall.
Els antics egipcis utilitzaven aquest color en cerimònies religioses elaborat a partir de la Cornalina, pedra de color roig fort.
Era el color associat a SETH, deu que es representa dret a la proa de la barca del Deu Sol (Ra) en la seva funció de defensor d'aquest i que va matar a la serp Apep o Apophis que diàriament atacava a la seva barca.
També va ser l'assassí del seu germà Osiris.
El significat del color a Egipte venia donat per aquesta associació amb SETH, i depenent del context en que s'agafava podia significar vida i Victòria o ira i foc.

Més info: 


Disc del Dia:
Hermaphrodit 
Obráběn a mnohonásobně rozčtvrcen v zajetí ozubených kol”  Epidemie

-Disfunkce Ritního Svěrače
-Vaginální Sliznice
-Spotřeba Mléka, Vajec, Tuku a Masa se Zvýšila o 15%
-Obráběn a Mnohonásobně Rozčtvrcen v Zajetí Ozubených Kol

Blackthorn  “Araneum”  Musica Prod
Pathogen “Blasphemous Comunion”  Dead Center Prod.
Korgull the Exterminator “War of the Voivodes”  Xtreemmusic
Bloodthorn “Under the Reign of Terror”  Redstream Rec.
Sanguis Imperem “Imperial Impurity”  Nuclear War Now!
Walhalla “Firereich”  Evil Rec.

Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...