Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, May 31, 2012

PROGRAMA #026 (30-05-2012)



Comencem una nova edició dels jocs metàl•lics amb el primer tema del Disc del Dia de la present edició. Aquest és el "Tombstone Tales/Second Ejaculation" de la banda sueca SCURVY. 
Fundats l'any 1998 de les cendres de la banda GALLOW editen el seu primer treball l'any 2000 on deixen de banda el thrash metal practicat a GALLOW per a endinsar-se a l'orbe del death grind, estil que no deixaran fins a la dissolució del combo. 
"Tombstone Tales/Second Ejaculation" havia de ser, primerament, un split amb una banda que no es va acabar de concretar mai. Finalment, ells mateixos van fer una segona gravació completant un split amb ells mateixos. 


Avui visitem el mon mitològic grec de la mà dels RAVAGER, banda mexicana i enèsim projecte del gran Antimo. El tema, amb el qual ens introduexen en la nostre visita mitològica, és "Hades Rises" on ens parla de l'aixecament del deu Hades i com escampa el seu domini. 
Era fill de Cronos i Rea, i germà de Zeus, Posidó, Hera, Hèstia i Demèter. Com els seus germans, va ser devorat pel seu pare just després d'haver nascut, però va ser alliberat per Zeus. Durant la guerra contra els titans, Hades va lluitar al costat dels seus germans i els cíclops el van armar amb un casc fet per Hefest que el feia invisible quan se’l posava (aquest casc seria usat també per Perseu). En acabar la guerra, els tres germans es van repartir la sobirania del món en un sorteig i a Hades li va correspondre el govern del món subterrani. 
El món d'ultratomba és el seu reialme on governa com un amo despietat que no deixa mai escapar les ànimes dels difunts al món dels vius. Per vigilar-les disposa d'un gran nombre de criatures i genis que treballen per a ell, com el barquer Caront i el gos Cèrber. Resideix en un luxós palau, amb la seva esposa i neboda Persèfone, que va raptar, però també manté relacions esporàdiques amb altres dones, com ara la nimfa Mente. 
Rarament surt al món exterior i no participa mai en les reunions dels altres déus a l'Olimp. Com a sobirà del món subterrani, totes les riqueses que hi ha sota terra li pertanyen, i per això se'l coneix també com a Plutó, nom que els grecs usaven com un eufemisme per referir-se a ell. (Extret de la vikipèdia)

  

Disc del Dia: 
Scurby “Tombstone Tales/Second Ejaculation” Perverted Taste 
Rectal Resurrection 
Covered in Puke 
Cadaverator 
Det Är Nu Det Är Dags Att Kröka!! 

Phazm “Hate at first Seed” Osmose Prod. 
Soul Eater “Satanic Discharche” Mayko’s Rec. 
Streaks “Fills de Satanàs” Autoeditat 
Ravager “Naxzgul Rising” Osmose Prod. 
The Royal Arch Blaspheme “The Royal Arch Blaspheme” Hell’s Headbangers 
Intra Tenebrae “I shall Inflikt” Svartgalgh Rec. 

Descàrrega: 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...