Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Friday, February 03, 2012

Programa #009 (01-02-2012)



Encetem el programa d’avui amb el tema “Black Hordes” d’Akerbeltz inclós en el compartit editat per Oniric Records al 2007. Aquest és el disc del dia, un disc que inclou tres bandes més (Avangh Dhür / Morbid Yell / Hellthrone) i que era una mostra del black metal més bèstia a nivell peninsular i, també, una visió del material i filosofia de la discogràfica que els va editar, Oniric Records. 


El viatge a la història ho fem acompanyats, aquest cop, per la banda portorriquenya Dantesco. Ens desplacem a meitat del segle XIV quan Europa va se r assolada per la Pesta Negra, concretament del 1347 al 1350. L’enfermetat té l’origen en les estepes asiàtiques i va ser portada cap a occident pels Mongols a través de la Ruta de la Seda. L’entrada definitiva a Europa es va produir per Sicilia portada pels genovesos que fugien del setge mongol de la ciutat de Kaffa (consolat comercial genovès a Odessa – Ucraïna). Aquests van “bombardejar” la ciutat amb cadàvers infectats per l’enfermetat contagiant als seus habitants. Un cop a Sicilia, sols va ser questió de temps l’extensió de la plaga al llarg d’Europa produint una mortaldat que afectà al continent, tan demogràficament com social, econòmica i politicament. 

Més info: 

Completem la llista amb tralla crustera (Driller Killer), derivats grinders (Inhume, Magistral Flatulences), uns veterans de l’escena death europea (Pentacle) i l’estrena dels ultims treballs de Setge i Pandemic Genocide.

   

Disc del Dia: 
Split Akerbeltz / Avangh Dhür / Morbid Yell / Hellthrone Oniric Records 

Akerbeltz “Black Hordes” 
Hellthrone “Defloration for Satan” 
Morbid Yell “Death Invocation Death” 

Pentacle “Ander the Black Cross” Iron Pegasus 
Pandemic Genocide “Mighty Apocalypse” Wydawnictwo Muzyczne Psycho 
Setge “Cecs de Ràbia...Cecs de Dolor” Xtreemmusic 
Dantesco “De la mano de la Muerte” Khaosmaster 
Driller Killer The 4Q Mangrenade” Osmose 
Magistral Flatulencies “Pussyfist” Eclectic 
Inhume “In for the Kill” Osmose

Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...