Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, February 09, 2012

Programa #010 (08-02-2012)



Nova edició dels jocs metàl•lics a radio Ciutat Vella, avui, com a disc del dia, tenim un treball farcit de heavy metal clàssic, "Be My slave" de la banda angelina BITCH. Grup format l'any 1981 i encara amb actiu; van fer la seva entrada al circuit metàl•lic, de l'altre costat de l'Atlàntic, amb aquest treball editat per Metal Blade Records l'any 1983. 
La seva frontwoman, Betsy "Bitch", és considerada una de les pioneres del heavy metal abans de l'entrada a l'orbe metàl•lic d'altres fèmines força més conegudes (Doro, Vixen). 
Temàtica al voltant del sexe, bondage i SM amb forces dosis d'humor, aquest àlbum presenta a la seva cantant com una dominatrix amb un directe ple de rauxa. A diferencia d'una altra dominatrix en el metall, The Great Kat, Bitch acompanyava tota la seva parafernàlia SM amb metall de qualitat. 

Més info: 


El viatge a la historia ho fem de la mà dels grecs UNHOLY ARCHANGEL amb el tema "Storming Attack of the Makedonians" que ens porta al món dels Macedonis. Tribu grega que va entrar en el món hel•lènic al segle V abans de la nostra era i arribà al seu apogeu en el segle IV AE de la mà d'Alexandre Magne creant un imperi que abraçava des d'Egipte fins L'Índia. Amb ell, la formació militar típica de la Grècia antiga, la falange, també aconseguir les seves cotes de més perfecció i que es mantingué com unitat militar preponderant de l'època, fins l'arribada de les legions romanes, que van mostrar els seus punts més vulnerables i van acabar substituint-les en els camps de batalla. 

Més info: 

Completem el llistat d’avui amb una representació amplia de metall provinent de Polònia ( Cryptic Rites, Warfist, Exhalation, Empheris, Mesmerized) i els treballs més recents de Memest, Pek i Raw Decimating Brutality.


Disc del Dia: 
Bitch “Be My Slave” Metal Blade 
 -Right from the Start 
-Leatherbound 
-In Heat 

Pek “Worship and Obey” Chalice of Blood Angel 
Cryptic Rites “Netherworld Emissions” muzyczine Psycho Records 
Warfist “Satanic & Violent Metal Agression” Physco 
Memest “Lucky Dead Man” Discos Macarras 
RDB “Obra o Diabo!!! Vomit Your Shit 
Exhalation “Satanic & Violent Metal Agression” Physco 
Unholy Archangel “The Wrath of Kosmosistis” 
Mesmerized “Satanic & Violent Metal Agression” Physco 
Empheris “Netherworld Emissions” Muzyczine Psycho Records 

Per a descarregar: 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...