Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, February 23, 2012

Programa #012 (22-02-2012)



Els jocs metàl•lics d'aquesta setmana compten amb Megace, pel disc del Dia. Megace fou una banda alemanya que va estar en actiu des del 1988 fins al 1999, període en el qual ens va deixar dos llarga durades i mitra dotzena més d'edicions entre demos, compilats i Ep's. El disc que ens ocupa avui és el seu primer 12 polsades editat el 1991 amb el nom de "Human Errors", on troben 9 temes d'un thrash metal molt personal alhora que tècnic. Un disc que va moure unes 5500 copies i que va servir per donar-la a conèixer, essencialment, a Alemanya on, pràcticament va desenvolupar tota la seva trajectòria musical. 

Més info: 


Amb Benediction endinsem en la historia amb el seu àlbum "Transcend The Rubicon" El Rubicó és un riu al nord de la península itàlica que marcava els límits entre aquesta i les galies on "manava" Juli Cèsar. Ningun exercit armat podia creuar aquesta línia sense que es produís un "Casus Beli" . Juli Cèsar al creuar-lo va encendra l'espurna per a la guerra civil que va acabar amb la República Romana i va cimentar les bases per l'inici de l'Imperi per part del seu fillol Octavi. 

Més info 

Completem el llistat musical d'avui amb la recuperació d'antics treballs de Funerus, Impending Doom, Grave Desecrator, Exinferiis. Les estrenes venen de la mà de Obeisance i Treitum.

   

Disc del Dia: 
Megace “Human Errors” 1mf 
Discord Monofaces 
Repetitions of the Human Errors 
Let me Explain 

Obeisance “Bringers of Black Genocida” Chalice of Blood Angel 
Funerus “Festering Earth” Ibex Moon 
Grave Desecrator “Primordial and Repulsive” Hell Headbanger’s 
Treitum “1936” Discos Macarras 
Benediction “Trascend the Rubicon” Nuclear Blast 
Impending Doom “Apocalipse III, The Manifested Purgatorium” Cudgel 
Exinferiis “Ngul a Crist” Anti-Goth

Descàrrega:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...