Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Friday, March 30, 2012

Programa #017 (28-03-2012)



BLITZZ va ser la primera banda de Heavy Metal de l'Alemanya de l'Est en fitxar amb una discogràfica abans de la caiguda del mur de Berlín.

La banda es và fundà a l'any 1982 sota el nom de PRINZZ, definida a la seva bio com una New Wave Tenee Band. Entre el 1982-1988 tenen una activitat força elevada amb quantitat de gires. És en aquesta època que canvien de nom per coincidència amb una banda d'USA, alhora que endureixen el seu sò. Amb l'edició de la seva Demo 1988, ja com a BLITZZ, ve la signatura amb GAMA Records que com a resultat donaria l'edició del treball que ens ocupa avui el disc del dia, "Do the Blitzz" Un Speed metal veloç amb tot el regust del metall dels 80's.

Més info:


El nostre espai La História vista des del Metall, ens torna a dur a la Segona Guerra Mundial, en concret a la guerra entre Finesos i Soviètics.
Durant la Segona Guerra Mundial, Finlàndia va lluitar contra la Unió Soviètica en dues ocasions: la Guerra d'Hivern (1939-1940)-recolzada en petita mesura per voluntaris de Suècia-,com a resposta a l'agressió i invasió per part de la UnióSoviètica, que buscava expandir-se després d'envair les repúbliques bàltiques, i de nou en la Guerra de Continuació de (1941-1944)-amb suport considerable de Alemanya nazi-,després d'haver estat abandonada pels països Aliats de la Segona Guerra Mundial en la seva lluita contra la Unió Soviètica.
A aquest conflicte va seguir la Guerra de Lapònia (1944-1945), en la qual Finlàndia va expulsar als alemanys del nord de Finlàndia. (Informació extreta de la Viquipèdia)

INCRIMINATED amb el seu tema "Blue Svastikas" i comprimit en minut i mig de cruesa musical ens evoca aquest episodi de la história.

Més info:


Disc del Dia:
Blitzz “Do the Blitzz”  Steamhammer
Greed Drives Me Wild
Do the Blitz
Demon of the Night

Sargatanas “The enlightenment” Desecration Prod.
Nocturnal Blood “Içmperial Impurity” Nuclear War Now!
Velocidad Absurda “Fisico tortura Emocinal” Autoeditat
Dead “Les Stars du Rock Porno” Obliteration Rec.
Inciminated “Split with Babatos” Nuclear War Now!
Hunter’s Moon “The Serpents Lust” Hell’s Headbangers
 Crani Sèptic “Split amb Chancleta” Disundead Rec.

Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...