Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, June 07, 2012

PROGRAMA #027 (06-06-2012)



VELVET VIPER ocupa l'espai del Disc del Dia amb el seu primer treball de títol homònim. Disc editat l'any de la seva formació (1990) i centrat en la temàtica artúrica, era la lògica continuació del que hauria estat el nou treball de la seva anterior banda, ZEG YAGO, desfeta el 1989 per iniciar un any més tard l'aventura amb VELVET VIPER.
Aquest llarga durada ens trobem un hard heavy sense pretensions però molt efectiu amb un gran treball de veu, riffs simples però directes i tocats amb gran èmfasis, tot amanit amb sols força efectius. Es va editar un segon disc "The 4th Quest for Fantasy" i poc després, la seva cantant i lider, Jutta Weinhold, va desfer la banda per a començar una nova aventura musical en solitari i sota el nom de WEINHOLD


Afegim una nova secció als nostres jocs metàl•lics la qual centrarem en el món dels serial killers i com som vistos des del metall, bàsicament serà com les seccions de historia i de mitologia. I avui comencem amb la banda DAHMER del Canadà que agafa el seu nom de Jeffrey Dahmer, assassí en serie, necrofil i caníbal acusat d'assassinar 17 persones. El tema que enceta aquesta nova secció és el titulat "Peter Kurten" centrat en els assassinats del Vampir de Dusseldorf (malnom de Meter Kurten), famós assassí en en sèrie que va matar 9 persones practicant la necrofília amb ells i bevent part de la seva sang.


Disc del Dia: 
Velvet Viper “Velvet Viper” RCA
Merlin
Icebreaker
King Arthur

Ecuador Cadaver “Dark Path of Blood and Fire” La Legión del Pentágono
Motorsägenservice “Motorsägenservice” Blutwurscht Prod.
Atomicide “Crushing Son of a Bitch” Death Division Rituals
Graveyard “Graveyard / Terrorist” Iron Bonehead
Dhamer “Compilation” Grind it Rec.
Temple Below “Demo” Kuravilú Prod.
Japanische kampfhörspiele” Die Großstadt stinkt, ist laut und septisch” Blutwurscht Prod.

Descàrrega:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...