Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, April 12, 2012

Programa #019 (11-04-2012)



"Triarchy of Vasconia" ocupa l'espai del Disc del Dia, split editat el 2001 amb tres bandes de Euskadi creadores d'un Pagan metal força influenciat pel Folk de la terra incloent-hi un nombre variat d'instruments tradicionals (Flautes, campanes, trompetes, arpa,...) i inspirats per le tradicions i mites pre-cristians. 

ADHUR, AIUMEEN BASOA i ILBETZ aporten un total de 9 temes repartint-se en tres per a cada un on destilan una mixtura de música tradicional força ben ensamblada amb Pagan i Black metal, les tres bandes son similars però cada una amb el seu propi estil, així trobem que ADHUR treballa amb delicades melodies, AIUMEEN BASOA és la que usa més la guitarra mentre que ILBETZ és la més energètica de les tres. 

Més info: 


KUSOOF és una banda de Bahrein i formada per dos membres. Banda de Black Metal i inspirada en mites i religions pre-islàmiques, avui ens porta al viatge pel món de la mitologia, com sempre, des del punt de vista del metall. Djinn eren un éssers sobrenaturals amorals, bromistes i engalipadors molt populars en la tradició àrab. Viuen en els hombros de les persones (un a cada costat del cap) i els has de rendir comptes per cada acció o desició que prenguis. Introduits en la cultura occidental a través de l'Al-Andalus es representen com un dimoniet i un angelet que pots trobar a cada costat del teu cap on, cadascun, intentarà influenciar-te en les teves decisions. 


Més info: 


Disc del Dia: 
Triarchy of Vasconia - War is Imminent Prod. 
Aiumenn Basoa “Aiumeen Basoa” 
Adhur “Iluno” 
Ilbetz “ Itsasoaren Nigarra” 

Zarathustra “Dogma Antichrist” Undercover Rec. 
Kulto Maldito “Alcohol y metal hasta snagrar” Legion of Death 
Abrahel “Abrahel” Voliac R. Prod. 
Morbosidad “Invocaciones Demoniacas” Nuclear War Now! 
Kusoof “Hilal hubal” Legion of Death 
Ataxia F “Demo 2012” Autoeditada 
Perversor “Invocaciones Demoniacas” Nuclear War Now!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...