Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, April 05, 2012

Programa #018 (04-04-2012)



El Disc del Dia, aquesta setmana l'ocupa un clàssic i pioner, alhora, en l'art de fer Death Metal. "Season of the dead" de Necrophagia, una de les primeríssimes bandes de Death Metal. Centrada, des dels seus començaments, en pel•lícules de terror i gore, se'ls considera un dels creadors de l'Horror Metal. 

"Season of the dead" és com la banda sonora d'una pel•lícula de terror o la mateixa pel•lícula en si mateixa, hi trobem zombies, assassins i mutants protagonistes del que s'anomena "Splasher movies", inclús hi trobem un tema dedicat a Bela Lugosi (Insane for blood). És un àlbum farcit de Death Metal primigeni dels 80's a mig temps on destaca i don personalitat a la banda el seu cantant KillJoy, tota una icona dins del món de les "Splatter Movies". 

Més info: 


Avui prescindim de la secció dedicada a la historia i encetem una nova que aniran tornant-se segons el dia. Amb aquesta secció volem fer un repàs a les bandes que utilitzen la mitologia com a base de les seves lletres i música o pel mateix nom de la banda i l'encetem amb el deu mesopotàmic SHAMASH i la banda mexicana del mateix nom, ja separats, i que practicaven un blackened heavy metal atmosfèric amb, des del meu punt de vista, un excés de melodia . 
Shamash era una divinitat venerada a l'antiga Mesopotàmia (equivalent a l'Utu sumeri). D'etimologia semítica, el seu nom significa "sol". És un del déus astrals de Babilònia. Està especialment relacionat amb la justícia i els oracles. Shamash era fill de Nanna i Ningal, cada capvespre anava a l'inframón per la muntanya de l'oest, on decidia el destí dels morts, i retornava per la muntanya de l'est. Se'l representa amb rajos sortint dels seus braços i portant un ganivet de serra o un disc que surt entre dues muntanyes. (Extret de la Viquipèdia) 

Més info:



Disc del Dia: 
Necrophagia “Season of the Dead” New Renaissance Rec 
Mental Decay 
Insane for Blood 
Beyond and Back 

Gromm “Sacrilegium” Propaganda Rec. 
Trunar “Christs not Christians” Dead Shop Prod. 
Sauron “The Channeling Void” Carnal Rec. 
Nashgul “Humanicidio” Crimes Against Humanity Rec.
Boiler “Atüla der Druckluftkönig” 666 Rec. 
Shamash “Eternal as Time” Oz Rec. 
Necromessiah “Antiklerical Terroristik Death Squad” Hell’s Headbanger’s 
Moloch “Split with Glass Coffin” Husk Rec.

Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...