Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Friday, December 02, 2011

Programa #002- 30-11-2011




Ja hem cremat la nostre segona etapa amb LUDI METALICI. Aquest cop el disc del dia ha estat ocupat per la banda SACRILEGE amb el seu disc "Within the Prophecy" del qual hem extret tres temes. SACRILEGE fou una banda fundada el 1984 i que va començar practicant punk rock, influencia obtinguda pel seu guitarra i bateria que van militar en una de les referencies del punk britànic. VARUKERS. Dels seus inicis punk van arribar al doom al final de la seva carrera passant pel thrash metal que destila el disc que hem escollit pel disc protagonista del programa d'avui.




Ens hem endinsat en la historia en la nostre secció la historia vista des del metall amb el grup britànic SCYTHIAN i el seu treball "To Those Who Stand Against Us...", un grup que agafa el seu nom del poble dels Escites que van tenir el seu màxim apogeu entre els segles VII i V abans de Crist en l'àrea que va des de Bulgària fins a Manchuria ocupant les actuals zones D'Ucraïna i sud de Rússia al nord del Mar Negre i Caspi. Grans i temibles guerrers que no van posar la vida fàcil a imperis com el Persa o les polis gregues.

Rematem el programa amb estrenes de MORBOSIDAD, CAUCHEMAR i recuperant treballs amb un cert temps d'ANCIENT RITES i BAXAXAXA.


 Disc del Dia: 
SACRILEGE “Within the Prophecy” Ander One Flag Rec.
-Sight of the Wise-
-Winds of Vengeance-
-Flight of the Nazgul-

Morbosidad “Rites of Desecration” Iron Bonehead Rec.
Baxaxaxa “Split with Ungod” Merciless Rec.
Ancient Rites “Fatherland” Mascot Rec.
Scythian Necroterror Rec
Cauchemar “La Vierge Noire” Nuclear War Now! Prod.


Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...