Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, December 13, 2012

PROGRAMA #043 (12-12-2012)



MORTEM és una de les bandes pioneres del metall extreme a Perú i sudamèrica, creada el 1986 no va editar el seu primer treball, DEMON TALES, fins el 1995. Un treball que els hi va obrir les portes a expandir, internacionalment, la seva música i consolidar la seva posició en l'escena, esdevenint un referent per a un munt de bandes posteriors.
Aquest disc va ser el segon treball de metall editat al Perú, gracies a ell van despertar el interés de segells internacionals que els va dur a fitxar per l'alemanya Merciless i a internacionalitzar les seves gires, van ser la primera banda del seu pais en fer tour per USA i Europa.
Això és el disc del dia de la nostre present edició

 Més info:


FOREFATHER ens obre les portes de la historia vista des del metall amb el seu tema “A New Dawn” on es fa referencia a la unitat militar anomenada Fyrdman. En l'època anglosaxona, les defenses es basaven en la fyrd. Era una milícia convocada en els territoris en perill d'atac. El servei al fyrd era en general de curta durada i els participants havien d’abastir-se amb el seu propi material de guerra, normalment espases i llances, i provisions. Els orígens de la fyrd es remunta a almenys el segle setè, i el més probable és que l'obligació dels anglesos a servir el fyrd ve d'abans de la seva primera aparició en els registres escrits.
El fyrd va ser gradualment reemplaçat per la reunió dels clans (senyors feudals) i els seus criats, però va ser cridat de vegades amb finalitats defensives, fins i tot després de la conquesta normanda (1066).

Més info:



Disc del Dia:
Mortem “Demon Tales” Merciless
Satan II
Daemonium Vobiscum
Demonolatry

The Damnation “Evilution” Psycho Records
Celestial Season “Solar Lovers” Displeased Rec.
Brodequin “Prelude to Execution” Cudgel Rec.
Epicrise “Twin’s Contraception”
 Forefather “The Fighting Man” Angelisc
Xasthur “A Living Hell” Turanian
Deathrow "Neverending Rain" Bloody Prod.

Descàrrega:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...