Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Friday, October 26, 2012

PROGRAMA #037 (24-10-2012)



Rock Goddess era una banda formada a finals dels setanta per les germanes Julie i Jodie Foster a Londres.
Va ser una de les bandes pioneres en el camp femení del Heavy metal junt a Girlschool però sense el nivell de popularitat d'aquestes últimes. 
L'espai del Disc del Dia l'ocupa el seu segon llarga durada, el Lp titulat "Hell Hath No Fury " (1984), un treball publicat per A&M i que havia d'haver consolidat la trajectòria de la banda. 
Es va quedar a mig camí dels objectius ja que, tot i conservar el so i caracter de la banda, aconseguit en el primer treball "Rock Goddess" (1983), no tenia la força d'aquest. Tot i així, penso que és un disc del tot recomanable pels amants dels sons NWOBHM i indispensable en la discografia de heavy metal que es preï.  

Més info: 


El nostre personatge en la secció Historia des del Metall és el mític heroi gal Vercigetorix portat al mon del metall pels brasilers Tuatha de Danann en el seu llarga durada "Tingaralatingadun" editat L'any 2001.
Vercingetorix va ser cap de la tribu gal•la dels arverns (situats a l'actual Alvèrnia) quan es va produir la invasió de les Gàl•lies pels romans. Va aconseguir federar i liderar la majoria de tribus gal•les contra l'exercit de Juli Cèsar al qual va derrotar, en primera instancia, en la batalla de Gergòvia però sense aconseguir expulsar-los. 
Posteriorment va ser derrotat en el setge de Alesia caient presoner del lider romà, desfeta que va ser l'inici del domini de Roma en les Gàl•lies. 



Més info: 


Disc del Dia: 
Rock Goddess  “Hell Hath No Fury “ A&M 
Hold Me Down 
Don’t Want Your Love 
I’ve Seen It All Before 

Gol “Appaller” Margin Art Records 
Zemial “Face of the Conqueror / Necrolatry” NYZ 
Tuatha de Danann “Tingaralatingadun” Heavy Metal Rock 
Xerion “Ipar Basoetan / Na Fraga Do Norte” Oniric Rec. 
Cult of Vampirism “Fenomenologia” Mercy Despise 
Officium Triste “The Pathway” Displeased Rec.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...