Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, January 19, 2012

PROGRAMA #007 (18-01-2012)



L'edició d'avui té com a Disc Del Dia als mítics hard rockeros Blue Oyster Cult, pioners del Hard Rock I el Heavy Metal als USA. La banda formada al 1970 va viure el seu major èxit durant el període 1970- 1975 on va editar àlbums tan fonamentals com "Blue Oyster Cult", Tiranny and Mutation", "Secrets Treaties" i el disc escollit avui "On your Feet, On Your Knees". Tan aquest últim com el "Secrets Treaties" son el punt àlgid de la banda, tan a nivell musical com de popularitat. Part fonamental del seu èxit fou la brillantò de la seva posta en escena amb signes cabalístics i el símbol grec del caos dominant l'escenari . Això els va portar acusacions de satanisme, heretgia, etc. fetes, com sempre, per elements lligats als sectors més conservadors i "puritans" dels Estats Units. A partir del 1975 la seva estrella es va anant apagant fins arribar a transformar-se en un banda més del orbe rocker en la dècada dels 80's.

Més info:


En la secció Historia en el metall hem escollit el tema "732 Poitiers" de la banda belga Exterminador que centren el tema en la Batalla de Tours on Carles Martell (Avi de Carlemany) va aconseguir derrotar les tropes islàmiques aturant ,L'Embranzida invasora d'aquests últims. Batalla important ja que va suposar el fre definitiu a la seva expansió cap a Europa i va posar les bases per a la consolidació del cristianisme (sic) al continent europeu, especialment a partir de del pare de Carlemany, Pipí el Breu, i el nomenament com emperador del primer.

Més info:


Tanquem la llista amb l'estrena en els nostres jocs metàl•lics del "Kembatinan Premaster" de Havojeh i la recuperació d'antics treballs de Peccatum, Shemhamphorash i Cenotaph.


Disc del Dia:
Blue Oyster Cult “On your feet, on your knees” Columbia
Harverster of Eyes
Cities on Flame
The Red & The Black

Peccatum “Strangling From Within” Candelight
Havojeh “Kembatinan Premaster” Hell’s Headbanger’s
Shemhamphorash “Sulphur” Indar Productions
Cenotaph “Riding Our Black Oceans” Oz Records
Exterminator “Slay Your Kind” Autoeditat

Descàrrega

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...