Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, October 18, 2012

PROGRAMA #036 (17-10-2012)



BLACK WIDOW ocupa l'espai del disc del Dia amb el seu treball SACRIFICE. Banda fundada l'any 1969 amb una curta carrera va aconseguir fer-se un espai dins de l'escena hard rock de l'època següent pioners en l'ús de simbologia ocultista i satanista. SACRIFICE va ser el seu primer treball, editat el 1970, i és on més es manifesta aquesta relació amb les arts de l'obscuritat, tan en les seves lletres com amb les ritualitzacions fetes en els seus directes on arribaven a simular el sacrifici d'una dona desbullada. Tot això es va anar perdent en els següents treballs ja sigui per les polèmiques aixecades al voltant de tota aquesta simbologia o per la descreença en el "producte" per part de la banda.
En aquest treball ens trobem un hard rock en la línia de L'època fins hi tot amb uns sons molt hippies que contrasta amb les líriques i amb la ritualització d'algun dels temes, especialment en el seu tema estrella "Come to the Sabbat".

Més info:


Esparta és el punt de destí en la nostre secció dedicada a la historia, recuparem els Unholy Arcángel i el seu últim treball "Obsessed by War" del qual hem escollit el tema "Spartan's March" per a il•lustrar la secció.
Esparta junt amb Atenes son les ciutats estat més conegudes de l'antiga civilització hel•lènica. Fundada el segle IX abans de la nostra era, va aconseguir el seu màxim apogeu entre els segles VII i el IV abans de la nostre era.
Era una estat militar que vivia i s'estructurava al voltant de l'exercit, ensinistrant, tan nois com noies, pera aconseguir els millors soldats (ells) i les millors procreadores (elles) amb L'objectiu d'abastir el pais de la soldadesca més poderosa.

Més info:


Disc del Dia:
Black Widow “Sacrifice” Castle Classics
Attack of the Demon
Come to the Sabbat
Sacrifice

Illness “Planet Paranoia” Margin Art Records
Terdor “Levi” Negra Nit Distro
Gilla Bruja “6 Fingered Jesús” Retribute Rec.
Unholy Arcángel “Obsessed by War” Chalice of Blood angel Prod.
Death of Millions “Frozen” Dies Irae Prod.
Mummified “Embalming the Nazarene” Nihil Art Rec.

Per a descarregar:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...