Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, March 22, 2012

Programa #016 (21-03-2012)



L’edició d’aquesta setmana compte com a disc del dia el “Heavy Metal Drill” d’una de les bandes icòniques del subterrani metal•ler: METALUCIFER 
METALUCIFER és una banda de heavy metal japonesa fundada l'any 1995 per Gezol (Sabbat). Van adoptar l'estil més primerenc de la NWOHM d'una forma tan sincera i autèntica que ràpidament van aconseguir fer-se un nom en l'escena subterrània, especialment als països escandinaus i Alemanya. 
Aquest enfocament, que ralla la veneració al estil, i el respecte al mot Heavy metal que mostren a les seves lletres els ha fet respectats, alhora, per els fans més fanàtics del metall. 
El seu treball "Heavy Metal Drill" va ser la seva targeta de presentació on amb nou temes ens fan tota una declaració de principis del que ha de ser una banda tribut al Heavy Metal en la seva vessant més pura. 

Mes info: 


La secció "Història des del Metall" viatgem als dies d'escola de l'època franquista amb un grup amb un lloc important dins de la historia del rock patri, ASFALTO, on en el seu primer treball trobem el tema "Días de escuela" on es fa un descripció del que era l'escola en els anys 60's. 
Una institució, controlada per l'estat i L'església, que va servir per adoctrinar a la població del pais en les "bondats" de l'estat i d'una església que vetllava per les bones formes i conductes d'una població vigilada i controlada. 

Més info:

Completem el llistat musical del dia d’avui amb HELL SPIRIT i ARALLU com novetats i recuparem treballs de BESTIAL MOCKERY, OMISSION, HYMEN OF DARKNESS, DEEDS OF FLESH i DEMONIZED


Disc del Dia:
Metalucifer “Heavy Metal Drill” Iron Pegasus
Headbanging
Heavy Metal Is My Way
Heavy Metal Drill

Hell Spirit “The Gravespirit Sessions” Nuclear War Now
Bestial Mockery “Gospel of the Insane” Osmose Prod.
Omission “VPA” Autoeditada
Hymen of Darkness “Unholy Total Hate... Fuck you all!” Concreto Rec.
Asfalto “Asfalto” Chapa Discos
Deeds of Flesh “Crown of Souls” Unique Leader
Arallu “Magen Jerusalem” Legion of Death
Demonized “Demonized” Osmose Prod.

Descàrrega:



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...