Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, December 20, 2012

PROGRAMA #044 (19-12-2012)



BESATT i el seu segon llarga durada, Hail Lucifer (1999) seran els encarregats d'omplir l'espai del Disc del Dia. Banda de Black Metal formada l'any 1991 que recull totes les essències del Black Metal de començaments de la dècada dels 90's tan en el camp de la musica com de les líriques. 

Més info:


El nostre periple per la mitologia ens remet, una setmana més, a la grega, aquest cop de la mà dels Devilyn i el seu tema Shadows of Acheron. Acheron és el fill de Gea i Helios el qual fou convertit en riu com a càstig per haver proveit d'aigua als Titans durant la guerra d'aquests amb els Olímpics. És un riu que forma part del cercla de cinc que envolten el Regne d'Hades siguen Acheron un dels principals i és identificat en alguns escrits amb la llacuna Estigia. 

Més info:

  

Disc del Dia: 
Besatt “Hail Lucifer” Pagan Black Cult Rec.
Antichrist 
War 
Hail Lucifer 

Church Bizarre “Evoked or not – Evil Hill Come” Hell’s Headbangers 
Detonation “Portals To Uphobia” Osmose 
Nuclear Winter “Abomination Virginborn” Autoeditada 
Devilyn “The Past Against The Future” Metal Mind Prod. 
Otargos “Codex 666 – Infernal Legions Strike Dead Sun 
Winterstorm “Split amb Tempesta” Trabuc 
Empheris “Ancient Necrostorms” Eye

Descàrrega:



Thursday, December 13, 2012

PROGRAMA #043 (12-12-2012)



MORTEM és una de les bandes pioneres del metall extreme a Perú i sudamèrica, creada el 1986 no va editar el seu primer treball, DEMON TALES, fins el 1995. Un treball que els hi va obrir les portes a expandir, internacionalment, la seva música i consolidar la seva posició en l'escena, esdevenint un referent per a un munt de bandes posteriors.
Aquest disc va ser el segon treball de metall editat al Perú, gracies a ell van despertar el interés de segells internacionals que els va dur a fitxar per l'alemanya Merciless i a internacionalitzar les seves gires, van ser la primera banda del seu pais en fer tour per USA i Europa.
Això és el disc del dia de la nostre present edició

 Més info:


FOREFATHER ens obre les portes de la historia vista des del metall amb el seu tema “A New Dawn” on es fa referencia a la unitat militar anomenada Fyrdman. En l'època anglosaxona, les defenses es basaven en la fyrd. Era una milícia convocada en els territoris en perill d'atac. El servei al fyrd era en general de curta durada i els participants havien d’abastir-se amb el seu propi material de guerra, normalment espases i llances, i provisions. Els orígens de la fyrd es remunta a almenys el segle setè, i el més probable és que l'obligació dels anglesos a servir el fyrd ve d'abans de la seva primera aparició en els registres escrits.
El fyrd va ser gradualment reemplaçat per la reunió dels clans (senyors feudals) i els seus criats, però va ser cridat de vegades amb finalitats defensives, fins i tot després de la conquesta normanda (1066).

Més info:



Disc del Dia:
Mortem “Demon Tales” Merciless
Satan II
Daemonium Vobiscum
Demonolatry

The Damnation “Evilution” Psycho Records
Celestial Season “Solar Lovers” Displeased Rec.
Brodequin “Prelude to Execution” Cudgel Rec.
Epicrise “Twin’s Contraception”
 Forefather “The Fighting Man” Angelisc
Xasthur “A Living Hell” Turanian
Deathrow "Neverending Rain" Bloody Prod.

Descàrrega:

Friday, December 07, 2012

PROGRAMA #042 (05-12-2012)





"The Kinglike Celebration (Final Aeon On Herat)" És el primer llarga durada dels mítics SHUB NIGGURATH mexicans, banda formada a finals dels 80's, pionera del metall extrem al seu pais i influencia omnipresent en tota una generació de bandes al seu pais. Aquest treball plasma fidelment el só de la banda que fusiona death amb black metal, aconseguint una atmosfera d'allò més fosca amb un só fangós que acaba d'arrodonir aquest gran treball. Aquest és el Disc del Dia de la present edició del programa. 

Més info: 


"Ruskolun" ens obre les portes de la mitologia eslava en la secció Mitologia en el Metall. Tema que don nom a l'àlbum de NATURAL SPIRIT, banda ucrainesa de pagan metal, en aquesta cançó fan un cant a la seva terra i als antics deus pagans, tals com Smargl, deu del Foc, Rod, deu creador i Strivag, deu dels vents 

Més info: 


Disc del Dia: 
Shub-Niggurath “The Kinglike Celebration (Final Aeon On Herat)” Oz Prod. 
Sub-Human Immortality 
Inside The Labyrith Of Illusions 
From The Stars, Nyarlathotep 

Decay “Mutilating... Gutting” Obliteration Rec. 
Impetigo “Horror of The Zombies” Hell’s Headbangers 
Gospel of the Future “Gospel of the Future” Epidemie Rec. 
Natural Spirit “Ruskolun” More Hate 
Estuary “To Exist And Endure” Ibex Moon Rec. 
Tempesta “Split amb Winterstorm” Trabuc Rec. 

Descàrrega: 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...