Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Thursday, May 31, 2012

PROGRAMA #026 (30-05-2012)



Comencem una nova edició dels jocs metàl•lics amb el primer tema del Disc del Dia de la present edició. Aquest és el "Tombstone Tales/Second Ejaculation" de la banda sueca SCURVY. 
Fundats l'any 1998 de les cendres de la banda GALLOW editen el seu primer treball l'any 2000 on deixen de banda el thrash metal practicat a GALLOW per a endinsar-se a l'orbe del death grind, estil que no deixaran fins a la dissolució del combo. 
"Tombstone Tales/Second Ejaculation" havia de ser, primerament, un split amb una banda que no es va acabar de concretar mai. Finalment, ells mateixos van fer una segona gravació completant un split amb ells mateixos. 


Avui visitem el mon mitològic grec de la mà dels RAVAGER, banda mexicana i enèsim projecte del gran Antimo. El tema, amb el qual ens introduexen en la nostre visita mitològica, és "Hades Rises" on ens parla de l'aixecament del deu Hades i com escampa el seu domini. 
Era fill de Cronos i Rea, i germà de Zeus, Posidó, Hera, Hèstia i Demèter. Com els seus germans, va ser devorat pel seu pare just després d'haver nascut, però va ser alliberat per Zeus. Durant la guerra contra els titans, Hades va lluitar al costat dels seus germans i els cíclops el van armar amb un casc fet per Hefest que el feia invisible quan se’l posava (aquest casc seria usat també per Perseu). En acabar la guerra, els tres germans es van repartir la sobirania del món en un sorteig i a Hades li va correspondre el govern del món subterrani. 
El món d'ultratomba és el seu reialme on governa com un amo despietat que no deixa mai escapar les ànimes dels difunts al món dels vius. Per vigilar-les disposa d'un gran nombre de criatures i genis que treballen per a ell, com el barquer Caront i el gos Cèrber. Resideix en un luxós palau, amb la seva esposa i neboda Persèfone, que va raptar, però també manté relacions esporàdiques amb altres dones, com ara la nimfa Mente. 
Rarament surt al món exterior i no participa mai en les reunions dels altres déus a l'Olimp. Com a sobirà del món subterrani, totes les riqueses que hi ha sota terra li pertanyen, i per això se'l coneix també com a Plutó, nom que els grecs usaven com un eufemisme per referir-se a ell. (Extret de la vikipèdia)

  

Disc del Dia: 
Scurby “Tombstone Tales/Second Ejaculation” Perverted Taste 
Rectal Resurrection 
Covered in Puke 
Cadaverator 
Det Är Nu Det Är Dags Att Kröka!! 

Phazm “Hate at first Seed” Osmose Prod. 
Soul Eater “Satanic Discharche” Mayko’s Rec. 
Streaks “Fills de Satanàs” Autoeditat 
Ravager “Naxzgul Rising” Osmose Prod. 
The Royal Arch Blaspheme “The Royal Arch Blaspheme” Hell’s Headbangers 
Intra Tenebrae “I shall Inflikt” Svartgalgh Rec. 

Descàrrega: 


Tuesday, May 29, 2012

MOVE YOUR FUCKING BRAIN VIII


Un any més tenim anunciat el cartell complet de la nova edició del MOVE YOUR FUCKING BRAIN que arriba a la seva vuitena edició.


30-06-2012 Death Doom - Molins de Rei (Barcelona)
C/Sant Antoni Maria Claret
A les 16:30
Entrada gratuïta

SINISTER + INTERNAL SUFFERING + AVULSED + DARKNESS BY OATH + TIBOSITY + FOSCOR + CAUSTIC + RAVENBLOOD + ALYANZA

Més info:


Thursday, May 24, 2012

PROGRAMA #025 (23-05-2012)



Quan s'anomena a CROM, indefectiblement, viatgem a l'univers howarià i el seu principal personatge Connan però pels melòmans metal•lers és una de les primeres bandes de Speed Thrash metal hispà.
Formats a l'any 83, del segle passat, no van editar el seu primer treball fins el 1987, després de quatre demos i tota una serie de concerts que els van posar a l'avantguarda de l'incipient escena thrash pàtria.
Aquest treball és "Steel for an age" editat per Sniff records i és el nostre Disc del Dia d'aquesta setmana.
Un treball que va suposar una forta embranzida per a la popularitat de la banda que els va dur a fer forces concerts al llarg de la geografia nacional. 
És un treball amb poderosos riffs de guitarra amb un so molt agressiu, rematat tot per una poderosa i, a estones, melòdica veu que li don un aire molt èpic al conjunt. 


El viatge per la historia ho fem avui amb la banda italiana STORMLORD i el seu àlbum "At the Gates of Utopia" on trobem el tema "Under the Samnites'Spears" 
Els Samnites son un poble documentat des de l'any 1000 abans de la nostra era. S'ajuntaran amb sabins i opicis formant un poble nou, els Oscs. És a partir d'aquí que comenta la seva expansió que durà fins el segle IV abans de la nostra era quan toparan amb els romans. 
Amb ells es van enfrontar tres vegades entre el 340 i el 290 en les anomenades Guerres Samnites i les tres vegades foran derrotats començant una decadència que els durà a la seva desaparició per assimilació de la cultura romana. 



Disc del Dia: 
Crom “Steel for an Age” Sniff Rec. 
Covered by Glory 
Songs of Victory 
The Judgement Bell 

Envenomed “Temples of the Morbid Innards” Autoeditat 
Onirophagus “Defiler of Hope” Autoeditat 
Blood “Dysangelium” Morbid Rec. 
Stormlord “At the Gates of Utopia” Scare Crow 
 Funereal “Rites of Black Putrefaction” The Art Records 
Kruk “Endkampf” Possessor Rec.

Descarregar:

Tuesday, May 22, 2012

FESTIVAL METALL A BELLCAIRE D'EMPORDÀ IV


Quarta edició d'aquest festival per a obrir el mes de Juny amb energia.


2-06-2012 Bellcaire d'Empordà (Girona)
Ctra. d'Albons
Preu: 5 Euros

HUMAN ASHTRAY + INSTINTO CANNIBAL + STREAKS + HORMIGÓN ARMADO + KORRUPTION FOUND + ACTS OF GOD + [MUTE] + INDICTMENT + DOOMINATION + SALVERY

Més info:



Thursday, May 17, 2012

PROGRAMA #024 (16-05-2012)



ASSASSIN és una banda alemanya sorgida dins de l'onada thrasher alemanya de la segona meitat dels 80's. En una primera etapa van gravar dos llarga durada, "The upcoming Terror" (1986) i Iterstellar Experience" (1988). Aquest últim àlbum és el que ocupa l'espai del Disc del Dia en la present edició dels postres Jocs Metàl•lics. Aquest va ser últim àlbum de la seva primera etapa on ens mostren un thrash metal molt en la línia de l'època de quan va ser editat amb influencies dels primers Exodus. 


Avui tornem a la mitologia, en concret a la nòrdica i de la mà d'un clàssic del Hard Rock, BLACK SABBATH i el seu treball TYR amb Tony Martin a les veus. No és un dels seus àlbums més celebrats, bàsicament per no estar ni Ozzy ni Dio però te un encant especial i la feina dels seus cantant, penso que és molt bona. 
TYR és el déu de la guerra i batalla en la mitologia nòrdica,descrit com l'home d'una sola mà. Segons l'Edda Major és fill del gegant Hymir i de Frilla, i l'Edda Menor (Col•lecció de poemes èpics de la mitologia nòrdica) el descriu com a fill d'Odín i de Frigg. Se'l representa amb una sola mà, ja que l'altra li fou arrancada pel llop Fenris quan els déus intentaren lligar-lo.

   

 Disc del Dia: 
Assassain “Interstellar Experience” SteamHammer
Baka
Abstract War
A Message to Survive 

Depressive Reality “Las Sombras” Nice To Eat You Rec. 
Corrupt “Silence Equals Death” Blood Harvest Prod. 
Rhino “Breed the Chosen One” Oidos Sordos 
Entropia “Konjur de Creació” Voliac / Anarkosatanisme Rec. 
Black Sabbath “Tyr” I.R.S. 
Grotte “From My Veins” Negra Nit Distro

Descàrrega:


Tuesday, May 15, 2012

MASTERS OF DOOM


Nova cita pels amants del rock més pesant i fosc:


18-05-2012 Sala Rocksound - Barcelona
C/Almogàvers 116
Preu: 8 Euros

HORN OF THE RHINO + UNDER THE TREE + DJ VAN CLEFF

Més info:

Thursday, May 10, 2012

PROGRAMA #023 (09-05-2012)



El protagonista de l'edició d'avui és el compilat anomenat "Hell on Earth", editat el 1983 per Music From Nations . Un tipus d'edició habitual en l'època que servia com eina promocional de les noves bandes i edicions per part de les discogràfiques (Ah!!!!! El mon de la música sense Internet!!!!).
En aquest treball, i en altres similars, trobem tota una serie de bandes que formaven la pedrera musical del moment i que el temps els hi va deparar sorts diverses. En el disc que ens ocupa avui hi ha joves bandes consolidades avui dia com a pilars bàsics del metall actual (METALLICA, MERCYFUL FATE, MANOWAR, VIRGIN STEEL) i altres que s'han quedat a mig camí o amb una carrera discreta (TALAS, ROX, BATTLEAXE, TANK, RATT).
Aquest és el Disc del Dia de la present edició dels nostres jocs metàl•lics.


Tornem a la historia de la mà dels Cristalmoors i el seu tema "Belum Cantabricum".
Es coneix amb aquest nom als enfrontaments entre el Imperi Romà i les tribus càntabres i asturs al nord de la península ibèrica entre els anys 29 i 19 abans de la nostra era.
Aquests representaven la culminació de la conquesta de tot el territori peninsular després d'un llarg període d'enfrontaments i guerres. Va ser l'única operació dirigida personalment per Cèsar August pel que la seva ressonància va anar més enllà de la militar proporcionant bons rèdits polítics al seu protagonista, a part, és clar, dels econòmics per a l'Estat.

Més info:



Disc del Dia:
Hell on Earth – Music For Nations
Battleaxe “Ready to Deliver”
Rox “Love Ya Like a Diamond”
Virgin Steel “Danger Zone”

Intoxxxicated “Beware the Metal” Sade Rec.
Funeral Whore “Step Into Damnation” Chaos Rec.
Maleficarum “Maleficarum” Artes Negras Prod.
Eterna Penumbra “Nuestra Vacia Existencia” Egg of Nihilism Prod.
Cauchemar “La Vierge Noire” Nuclear War Now!
Crystalmoors “Antiquam Exquirite Matrem” Blood Fire Death Prod.

Descàrrega:


Tuesday, May 08, 2012

ENTROPIA en concert 26-05-2012


ENTROPIA torna al directe!!!

Amb nova formació i proposta


26-05-2012 Music Boxes - Palau Solità i Plegamans (Barcelona)
A les 22:00 hores
Preu: 6 Euros (Entrada + consumició)

ENTROPIA + KABAL + FACE THE MAYBE + PUTALOKURA

Més info:


Saturday, May 05, 2012

CRYFEMALE "Malicioso sonido Putrefacto"


Edició póstuma d'una de les bandes íberes més fidel als principis del Black Metal


CRYFEMALE
"Malicioso Sonido Putrefacto"

Sisè  àlbum amb amb 8 temes més video, 48 minuts de devastador i autentic black metal

Editat per:




Thursday, May 03, 2012

Programa #022 (02-05-2012)



Tornem a seleccionar un recopilatori com a Disc del Dia, avui és el torn del disc editat l'any 1993 amb el titol "Dead Flash" on trobem 5 bandes, que per aquells temps, formaven part de la incipient escena extrema a la península. Aquestes son AVULSED, FERMENTO, ANTROPOMORFIA, SACROPHOBIA i SPONTANEOUS COMBUSTION. Les dues primeres son les que han allargat la seva trajectòria fins els nostres dies amb més o menys èxit mentre que les tres restants, com tantes altres, van quedar a mig camí. Avui recordarem, precisament, a aquestes tres bandes a través de la seva músic i el llegat deixat per elles.


MORRIGU és una banda belga dins de l'escena black death D'Aquest pais, també és el nom de una de les principals deesses del panteó preromà europeu. Efectivament, ells son els encarregats d'ocupar la secció de la Mitologia en el Metall. És una deessa mare i lunar, Reina de les fades i patrona de bruixes i sacerdotesses, senyora de la màgia, profecies, revenja i la nit.i deessa de la guerra i la mort. Entre altres atributs més positius hi ha el ser protectora de rius, llacs i de l'aigua dolça en general. 

Més info: 


Disc del Dia: 
Dead Flesh (Spanish Death Metal Compilation) Fonomusic 
Antropomorfia “Un Hedor Petilente” 
Spontaneous Combustion “Darkness Prevails” 
Sacrophobia “Into the Cold Parameters of Wind” 

Ophiolatry “Misanchristianthropy” Death Gash Rec. 
Morbid Upheaval “Split” Iron Tyrant Rec. 
Infernal Dominion “Split” Death Gash Rec. 
Morrigu “... Blood Shall be spilled” Nepherex Prod. 
Voids of Vomit “Initiation Into Impurity” Iron Tyrant Rec. 
Majestic Downfall “The Blood Dance” Chaos Rec

Per a descarregar:



Wednesday, May 02, 2012

FORGOTTEN TOMB en concert


FORGOTTEN TOMB de mini gira hispana amb dues dates:


11-05-2012 Factoria de Só - Santa Maria (Mallorca)
A les 21:00 hores
Preu: 10/12 Euros

FORGOTTEN TOMB + HELEVORN + EXHUMED DAY + UNBURIAL

Més info:


12-05-2012 Sala Excalibur (Madrid)
A les 20:15 hores
Preu: 12/15 Euros

FORGOTTEN TOMB + AATHMA + APOCYNTHION

Més info:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...