Darrer programa

DARRER POGRAMA: #064 / 10-12-2014

Monday, April 30, 2012

ENTROPIA - Konjur de Creació


VOLIAC R. PRODUCCIONS i ANARKOSATANISME RECORDS

Després d'una llarga temporada de silenci per part nostre ens complau anunciar-vos la imminent edició del nostre segell en col·laboració amb Anarkosatanisme Records:

ENTROPIA està de retorn!!!!


"KONJUR DE CREACIÓ"


Entropia tornen, després d'un retir espiritual, els caps visibles de la mística proletària, els més avançats apologetes de l'anarkosatanísme, així com del mestratge del missatge. Després d'aquest impàs , Selrak i Karkassa fan un viatge interior i de recolliment per reforçar l'essència del missatge i la idiosincràsia d'els abanderats d'aquest corrent revolucionari.
La incorporació de la Morwen i l'Inmä porta al grup a desenvolupar i evolucionar la seva música des del seu Brutal Grind Death fins al Brutal Drone Doom actual on es continua amb els ritus iniciàtics, ja habituals en la formació, però anant un pas més endavant amb les danses ritualístiques aportades per la Morwen i l'Inmä que junt amb la pesant i ultra fosca oferta musical impulsen la propagació del missatge i consolida la mística anarkosatànica.
"Konjur de Creació" és la punta del iceberg del nou monstre, ja no sol en l'aspecte sonor, però també, en imatges amb un videoclip que ens remet a l'escola alemanya de començaments del segle XX, creat per aquestes ments inconformistes i irreductibles en el seu llarg camí de fidelitat ideològica de les seves premisses i que serveix d'avançament al seu següent treball complet previst per la segona part de l'any.  


ENTROPIA anarkosatanisme
Katalonian Brutal Drone Doom Antifa

ENTROPIA "KONJUR DE CREACIÓ" 
single 17'48" + video film 20'33"

Edita, Distribueix, Management & Booking

ANARKOSATANISME RECORDS
Karles A. +34 655966733 

VOLIAC R. PRODUCCIONS


POUNDING METAL FEST VI


POUNDING METAL UNION, una de les associacions metal·leres més veteranes de l'estat ens presenten una nova edició del POUNDNG METAL FEST.


19-05-2012 Sala El Grito - Fuenlabrada (Madrid)
BLITZKRIEG + STEELGAR + ASTARD + AGRESIVE + MORTICIAN + VX

Més info:

Saturday, April 28, 2012

METAL ART FESTIVAL 2012


T’imagines un cap de setmana diferent?
T’imagines un entorn rural, a la comarca natural del Lluçanès, un territori molt pausat, dominat pel silenci però a la vegada ple de racons inhòspits en plena natura, terra de llegendes de bruixes i bandolers?
T’imagines descobrir nous artistes? 
T’imagines poder col•laborar en un projecte d’integració social?
T’imagines tot això a ritme de Metal?

Metal Art t’ofereix la possibilitat de gaudir de tot això els dies 11 i 12 de maig de 2012.


11 i 12 /05/2012
Sala Polivalent Municipal – Prats de Lluçanés (Barcelona)
A les 22:00 hores
Preu: 5 Euros (+ consumició)

Divendres 11:
ACTS OF GOD • ÀU FÈNIX • SETGE • ENGORRIMENT • HUMAN CARNAGE

Dissabte 12:
STARVED • THE BLEEDING SUN • HUMAN ASHTRAY • ERED • ABRAHEL

Més info:

Thursday, April 26, 2012

Programa #021 (25-04-2012)



Encetem el programa d'avui amb una banda pionera el camp del Black Metal en terres iberes, PRIMIGENIUM que amb el seu treball "Art of War" ocupa l'espai del Disc del Dia.
PRIMIGENIUM va sorgir de les ments de Smaug i Alhaz l'any 1992 parint un Black Metal ràpid i ferotge amb la fredor de l'estil nòrdic.
El treball va ser editat l'any 1997 després de la bona repercussió de la seva primera demo "As Eternal as the Night" per Full Moon Rec. després de que el segell grec Unisound Rec. es tirés enrere
Va moure vora 6000 copies i va obrir un camí per a tota una serie de bandes que per aquell llavors començaven a escampar les llavors de l'estil. 

Més info:


ROSSOMAHAAR ens porta al mon de la mitologia Lovercraftiana dels Mites de Cthulu, concretament a la ciutat de R'lyeh, morada on el monstre de Cthulu, i d'altres éssers d'abans del temps, dormen esperant el nou cicle on tornaran a dominar la terra i influenciant amb els seus somnis als éssers més dèbils.

Més info:


 Disc del Dia:
Primigenium “Art of War” Full Moon Rec.
-Embrace me Darkness
-Part of Solitude
-Enemy

Unholy “From the Shadows” Avantgarde Music
Deep Desolation “Subliminal Visions” The End of Time rec.
Witch Hunt “Souls Enshrouded Fire” X Rated Rec.
Rossomahaar “Imperium Tenebrarum” More Hate Rec.
Empty “The House of Funerary Hymns” Ishtadeva Rec.
Witchery “Dead Hot and ready” Necropolis Rec.

Per a descarregar:


Monday, April 23, 2012

ATAXIA F - Propers bolos


ATAXIA F, que recentment han editat una demo amb quatre temes del que serà el seu nou àlbu, ens anuncien els seus propers bolos:


28-04-2012 Sala Arena - Torrelavega (Cantabria)
A les 22:00 hores
Peru: 4 Euros

ATAXIA F + BITTENCROSS


18-05-2012 Sala Brutal Zone - Haro (La Rioja)
A les 22:00 hores
Preu: 3 Euros

ATAXIA F + PERSEVERANCE + AXUN + URBANGRIND

Més info:

Thursday, April 19, 2012

Programa #020 (18-04-2012)



El disc del dia ens porta un recopilatori de l'any 83 titulat "Unidos por el Rock" on hi trobem un recull de cançons interpretades i composades per 5 bandes íberes, una mostra del que es coïa a casa nostre per a aquella època. Les bandes en concret son: DAMM, BABEL, SOBREDOSIS, BROKA i MALENA Y BELCEBÚ. Les tres últimes son les escollides pel programa d'avui, siguen SOBREDOSIS la que va arribar a un cert renom junt amb els BABEL. És una mostra de com es vivia el rock and heavy de la època on trobem unes lletres, que pot ser que avui sonin infantils però que en el seu moment eren tota una filosofia y la representació de lluita contra un sistema que volia domesticar una proposta cultural que l'espentava una mica bastant. 


Avui ens toca viatge a la historia amb la banda mexicana RAPED GOD i el seu tema "Ofrenda" que ens porta al món de la cultura mesoamericana. Una cultura que tenia arrelada el costum dels sacrificis humans en honor a uns deus assedegats de sang i que només escoltaven davant d'aquesta pràctica. Al sacrificat se li arrencava el cor i se'l oferia als deus per apaivagar-los i aconseguir el seu favor tan en la guerra com en moments difícils (sequeres, desastres naturals, etc) 

Més info:



Disc del Dia:
Unidos por el Rock Victoria 
Sobredosis “Aliate” 
Broka “Tu no eres el mejor” 
Malena y Belcebú “Destrucción” 

Thorn “Hermitage of non-divine” Psycho Rec. 
Ares kingdom “Return to Dust” Nuclear War Now! 
Moon “Apparitions” Svartgalgh Rec 
Necropsy “Some Dark Impressions” Century Media 
Raped God “Tyrant Ressurrection” Sade Rec. 
Metzeli “Burying the goodness” The Legion of Death 

Per a descarregar: 

Wednesday, April 18, 2012

TROBAR DE MORTE - en concert (Madrid)


No és metall però és un estil i proposta musical que ens atrapa, així que aquí teniu la proposta


28-04-20.12 Sala Copernico - Madrid
A les 20:00 hores

TROBAR DE MORTE + VICTOR SANTAL Y NURHO

Més info:

Tuesday, April 17, 2012

BRAINREMOVAL en concert


Més concerts de tralla pel qui corri per la capital del regne


19-04-2012 Sala Hebe - Madrid
C/Tomás Garcia 5
A les 21:00 hores
Preu: 3 Euros

BRAIN REMOVAL + VOMITOXIC

Més info:


Monday, April 16, 2012

LUCIFUGUM "Od Omut Serpenti"


Nova edició de LUCIFUGUM a través de Propaganda Records. 


LUCIFUGUM "Od Omut Serpenti" 

Nova mostra de Black Metal Satànic, 40 minuts d’asfixia espiritual i ascètica. 
No tothom pot arribar a tocar fons... no obstant, aquells que ho mereixen seran torturats per les cançons que trobaràs en aquest àbum


Més info:


Thursday, April 12, 2012

Programa #019 (11-04-2012)



"Triarchy of Vasconia" ocupa l'espai del Disc del Dia, split editat el 2001 amb tres bandes de Euskadi creadores d'un Pagan metal força influenciat pel Folk de la terra incloent-hi un nombre variat d'instruments tradicionals (Flautes, campanes, trompetes, arpa,...) i inspirats per le tradicions i mites pre-cristians. 

ADHUR, AIUMEEN BASOA i ILBETZ aporten un total de 9 temes repartint-se en tres per a cada un on destilan una mixtura de música tradicional força ben ensamblada amb Pagan i Black metal, les tres bandes son similars però cada una amb el seu propi estil, així trobem que ADHUR treballa amb delicades melodies, AIUMEEN BASOA és la que usa més la guitarra mentre que ILBETZ és la més energètica de les tres. 

Més info: 


KUSOOF és una banda de Bahrein i formada per dos membres. Banda de Black Metal i inspirada en mites i religions pre-islàmiques, avui ens porta al viatge pel món de la mitologia, com sempre, des del punt de vista del metall. Djinn eren un éssers sobrenaturals amorals, bromistes i engalipadors molt populars en la tradició àrab. Viuen en els hombros de les persones (un a cada costat del cap) i els has de rendir comptes per cada acció o desició que prenguis. Introduits en la cultura occidental a través de l'Al-Andalus es representen com un dimoniet i un angelet que pots trobar a cada costat del teu cap on, cadascun, intentarà influenciar-te en les teves decisions. 


Més info: 


Disc del Dia: 
Triarchy of Vasconia - War is Imminent Prod. 
Aiumenn Basoa “Aiumeen Basoa” 
Adhur “Iluno” 
Ilbetz “ Itsasoaren Nigarra” 

Zarathustra “Dogma Antichrist” Undercover Rec. 
Kulto Maldito “Alcohol y metal hasta snagrar” Legion of Death 
Abrahel “Abrahel” Voliac R. Prod. 
Morbosidad “Invocaciones Demoniacas” Nuclear War Now! 
Kusoof “Hilal hubal” Legion of Death 
Ataxia F “Demo 2012” Autoeditada 
Perversor “Invocaciones Demoniacas” Nuclear War Now!

Tuesday, April 10, 2012

FOSCOR - nova edició


Edició commemorativa del desè aniversari de FOSCOR  a través de DARKWOODS Records.


“Deu Anys vers la Foscor” ha estat editat en un luxosíssim digifile mida A5 amb una increïble presentació, limitat a 250 còpies numerades a mà, i que també inclou dos pòsters mida A3, un amb el motiu de la portada i un altre especialment dissenyat l'ocasió ... 

El DVD està format per la gravació professional del concert celebrat a Barcelona el març de 2010, compost per nou talls en què repassen els millors temes de la seva discografia, un documental commemoratiu dels 10 anys de vida de la banda, i el video-clip del tema “I Tornà de les Cendres” extret del seu treball, “The Smile of the Sad Ones”. Tot el material ha estat editat, mesclat i masteritzat per Falke ...


Més Info:


Thursday, April 05, 2012

Programa #018 (04-04-2012)



El Disc del Dia, aquesta setmana l'ocupa un clàssic i pioner, alhora, en l'art de fer Death Metal. "Season of the dead" de Necrophagia, una de les primeríssimes bandes de Death Metal. Centrada, des dels seus començaments, en pel•lícules de terror i gore, se'ls considera un dels creadors de l'Horror Metal. 

"Season of the dead" és com la banda sonora d'una pel•lícula de terror o la mateixa pel•lícula en si mateixa, hi trobem zombies, assassins i mutants protagonistes del que s'anomena "Splasher movies", inclús hi trobem un tema dedicat a Bela Lugosi (Insane for blood). És un àlbum farcit de Death Metal primigeni dels 80's a mig temps on destaca i don personalitat a la banda el seu cantant KillJoy, tota una icona dins del món de les "Splatter Movies". 

Més info: 


Avui prescindim de la secció dedicada a la historia i encetem una nova que aniran tornant-se segons el dia. Amb aquesta secció volem fer un repàs a les bandes que utilitzen la mitologia com a base de les seves lletres i música o pel mateix nom de la banda i l'encetem amb el deu mesopotàmic SHAMASH i la banda mexicana del mateix nom, ja separats, i que practicaven un blackened heavy metal atmosfèric amb, des del meu punt de vista, un excés de melodia . 
Shamash era una divinitat venerada a l'antiga Mesopotàmia (equivalent a l'Utu sumeri). D'etimologia semítica, el seu nom significa "sol". És un del déus astrals de Babilònia. Està especialment relacionat amb la justícia i els oracles. Shamash era fill de Nanna i Ningal, cada capvespre anava a l'inframón per la muntanya de l'oest, on decidia el destí dels morts, i retornava per la muntanya de l'est. Se'l representa amb rajos sortint dels seus braços i portant un ganivet de serra o un disc que surt entre dues muntanyes. (Extret de la Viquipèdia) 

Més info:



Disc del Dia: 
Necrophagia “Season of the Dead” New Renaissance Rec 
Mental Decay 
Insane for Blood 
Beyond and Back 

Gromm “Sacrilegium” Propaganda Rec. 
Trunar “Christs not Christians” Dead Shop Prod. 
Sauron “The Channeling Void” Carnal Rec. 
Nashgul “Humanicidio” Crimes Against Humanity Rec.
Boiler “Atüla der Druckluftkönig” 666 Rec. 
Shamash “Eternal as Time” Oz Rec. 
Necromessiah “Antiklerical Terroristik Death Squad” Hell’s Headbanger’s 
Moloch “Split with Glass Coffin” Husk Rec.

Per a descarregar:

Wednesday, April 04, 2012

COFFINS en concert a Zarautz


Nova proposta inneludible per a tot amant de l'extrem i que estigui a Esukadi el proper 28 d'Abril


28-04-2012 Putzuzulo Gaztetxea - Zarautz
A les 231:00 hores
Preu: 8 Euros

COFFINS + NASHGUL + SKULLHOG + CONTINUO RENACER



Tuesday, April 03, 2012

CATHETER + STREETWALKERS en gira peninsular


Gira peninsular dels CATHETER junt als STREETWALKERS

6-5-2012 Eclèctic Club - Torello 
7-5-2012 tba 
8-5-2012 tba 



9-5-2012 Pub Buddha - Xixón 
A les 20:30 hores
Preu: 6 Euros

CATHETER + STREETWALKERS

10-5-2012 tba 


11-5-2012 Sala Super 8 - Ferrol 
A les 21:00 hores
Entrada lliure

CATHETER + STREETWALKERS + NASHGUL + AREM3


12-5-2012 La Kelo Gaztetxea - Santurtzi 
A les 20:00 hores
Preu: 5 Euros

CATHETER + STREETWALKERS + RAS + URBANGRIND



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...